Dig Deeper

Tehnica Theta Healing este fabulosă pentru a ajunge la originea problemelor noastre, deoarece practicanții învață o tehnică incredibilă numită „săpat”. Această abordare ne permite să descoperim cu usurință gândurile si credințele subconștiente evazive si profunde, care ne pot bloca.

Această clasă este concepută pentru a obține ThetaHealers® bine pregătiți la această tehnică esențială, pentru a vă oferi o bază solidă, sfaturi si tehnici de care aveți nevoie, astfel încât să fiți încrezători la săpături, pentru a găsi clientilor vostri convingerile de bază. Dacă nu puteti identifica adevărata origine a problemei nu veți putea schimba cu succes credințele cheie. Mai poate însemna că modificările pe care le faceți sa fie temporare, și faptul ca nu curățam credințele negative sa fie un obstacol în calea adevăratei vindecari.

Această clasă va permite să vă ajutati clienții să înțeleagă propriile lor comportamente si viața, si ajutandu-i sa faca schimbari si să se vindece, viata va aparea echilibrată și clara la încheierea sesiunilor theta.

Pregătire anterioară necesară: Cursul ThetaHealing® Baza şi Cursul ThetaHealing® Avansat

Facilitator: Alina Ionescu, instructor autorizat si terapeut ThetaHealing®

Participanții primesc:

  • Manualul cursului, în limba romană
  • Certificat oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge®.

Durata evenimentului: 2 zile
Tarif de participare: 777 Ron

Inscrie-te acum!

Facebook